Здружение на крводарители и поддржувачи на крводарителството КРВОДАРИТЕЛ Скопје.

Крводарителско катче

Како се станува крводарител?

Како се станува крводарител?

За да станете крводарител, потребна е желба и мал дел од Вашето време. Да се спаси нечиј живот е многу хуман гест. Имајте на ум дека со само една дарувана кеса крв можете да спасите и до 3 или…

Learn More

Minimum 4 characters