Здружение на крводарители и поддржувачи на крводарителството КРВОДАРИТЕЛ Скопје.

Forum

Notifications
Clear all

Здраво  

  RSS

nikola
(@nikola)
New Member
Joined: 12 months ago
Posts: 2
06/12/2019 4:03 pm  

Здраво на сите, јас сум Никола и сум крводарител Се надевам ќе не има многу тука 🙂 


Quote
Share:
Minimum 4 characters