Здружение на крводарители и поддржувачи на крводарителството КРВОДАРИТЕЛ Скопје.

Tag: Konvalescentna plazma

Полевање на камена плажа

Полевање на камена плажа

Будно го следам развојот на ситуацијата со пандемијата и честo останувам вчудоневиден. Пред сѐ, им се заблагодарувам на луѓето за зголемувањето на свеста и намалената изложеност на ризик, што резултираше со значително намалување на бројот на активни случаи, со…

Learn More

Minimum 4 characters