Здружение на крводарители и поддржувачи на крводарителството КРВОДАРИТЕЛ Скопје.

Tag: nova godina

Корона CIAO

Корона CIAO

Веќе неколку дена го мислам работниот наслов за годишното обраќање, и мислам дека нема посоодветно од ова. Мислам дека сите имаме една желба за следната година, а тоа е да ја снема оваа небиднина од нашите животи, а после…

Learn More

Minimum 4 characters