Здружение на крводарители и поддржувачи на крводарителството КРВОДАРИТЕЛ Скопје.

Tag: Пациенти

Да се прости ли не?

Да се прости ли не?

Се наоѓаме пред еден од по значајните празници, кој го празнуваат поголемиот дел од крводарителите, па решивме да ја намениме оваа блог/колумна на него. Како што е редот и симболиката на денот, би сакале да побараме прочка од сите…

Learn More

Minimum 4 characters