Здружение на крводарители и поддржувачи на крводарителството КРВОДАРИТЕЛ Скопје.

Tag: партиципација

Во служба на крводарителите

Во служба на крводарителите

Денес е многу голем ден за крводарителите! Денес го финализиравме и официјализиравме нашиот онлајн сервис за електронско пополнување на стандардизирано барање за “Поврат на противправно наплатена партиципација на крводарител“. На ова ќе се навратиме малку подолу, бидејќи овие денови…

Learn More

Minimum 4 characters