Здружение на крводарители и поддржувачи на крводарителството КРВОДАРИТЕЛ Скопје.

Tag: Плазма

КОВИД

КОВИД

И ете не на почетокот на второто полувреме. Искрено се надевам дека нема да има продолженија! Да се навратиме 7-8 месеци наназад. Во февруари го увезовме моментално најпознатиот кинески бренд кој за кратко време го освои светот. Истиот месец…

Learn More

COVID-19: Зошто се аплицира плазма и зошто ја поддржуваме активноста?

COVID-19: Зошто се аплицира плазма и зошто ја поддржуваме активноста?

Ќе почнеме општо: ШТО Е JCI? JCI е Здружена меѓународна комисија за акредитација, и е препознаена како глобален лидер за воспоставување на светски пракси, протоколи и стандарди за нега и безбедност на пациенти. Пребарувајќи веродостојни материјали кои укажуваат на…

Learn More

Minimum 4 characters