Здружение на крводарители и поддржувачи на крводарителството КРВОДАРИТЕЛ Скопје.

Tag: ПЛАЗМАФЕРЕЗА

КОВИД

КОВИД

И ете не на почетокот на второто полувреме. Искрено се надевам дека нема да има продолженија! Да се навратиме 7-8 месеци наназад. Во февруари го увезовме моментално најпознатиот кинески бренд кој за кратко време го освои светот. Истиот месец…

Learn More

Minimum 4 characters