Здружение на крводарители и поддржувачи на крводарителството КРВОДАРИТЕЛ Скопје.

Tag: Светски ден на крводарителите

Ден пред Светскиот ден на крводарителите

Ден пред Светскиот ден на крводарителите

За денешен ден беше договорена голема крводарителска акција во Градската општа болница `8-ми Септември` , ама последното продолжување на вонредната состојба ги наруши нашите планови. На денешен ден требаше да ја промовираме книгата со поезија за крводарителите и крводарителството,…

Learn More

Minimum 4 characters