Здружение на крводарители и поддржувачи на крводарителството КРВОДАРИТЕЛ Скопје.

Tag: Здружение

Сплотени раце

Сплотени раце

Сплотени раце. Eдноставно нема посоодветен израз за крводарителите! Ние сме тие кои во секое време сме подготвени да подадеме рака и да спасиме живот! Оваа работна недела ја покажа хуманоста на дело. Оваа недела, во која трансфузиологија се пофали…

Learn More

Minimum 4 characters