Контакт

СТАПИ ВО КОНТАКТ СО НАС.

„Здружение на крводарители и поддржувачи на крводарителството КРВОДАРИТЕЛ Скопје“ е отворена верзија на групите на Здружението во кои се прават напори да се обезбедат соодветен број на крвни единици за јавните повици за крв. Воедно, здружението прави напори за обезбедување на дополнителни бенефиции или донации за скромни подароци за крводарителите.

Error: Contact form not found.

Лице за заштита на податоците:
Дамир Смајловиќ
079-34-00-15