НАЈДОБРОТО ЗА КРВОДАРИТЕЛИТЕ

Здружението на крводарители и поддржувачи на крводарителството КРВОДАРИТЕЛ се залага за обезбедување на поволности за крводарителите кои се дел од најхуманиот колектив, колективот на крводарителите.

КРВОДАРИТЕЛ се залага за обезбедување на симболични подароци, како знак на благодарност  за членовите кои спасиле одреден број на животи.

Доколку сметате дека Ви е наплатена партиципација за работа која е опфатена со актуелните бенефиции, пополнете го следниот формулар.

Воведуваме потполна дигитализација на сите наши сервиси.
Вашата членска картичка, која носи попусти кај нашите партнери, е веќе достапна во електронска форма.

Станете дел од најхуманиот колектив