ИДНИНАТА ДОЈДЕ!

Кои се нашите визии?

Нашите визии се една членска за сите крводарители! Поточно, сите крводарители организирани во едно здружение, сплотени во реализација на нашите планови/желби за крводарителите.

Зошто ваква картичка?

Затоа што тоа е иднината и затоа што во целост е компатибилна за нашите визии!

Зошто е потребна членска?

Една и единствена членска, на едно обединувачко Здружение, е неопходна со цел да станеме дел од заедничката иднина, иднината во која живеат во кохезија речиси 100 национални здруженија на крводарители.за крводарителите.

Легитимација

После долготрајни напори ја изготвивме, ја испринтавме и веќе поделивме 300 од првите 400 изработени првични персонализирани членски картички на здружението кои имаат вграден проксимити чип.

ЗОШТО ГО НАПРАВИВМЕ ОВА?

Затоа што крводарителите го заслужуваат тоа!

Нашата членска веќе носи:

 • 33% попуст за влезниците во најзабавниот музеј во главниот град, Музејот на Илузии;

 • 25% попуст на билетите во Драмски театар Скопје;

 • 50% попуст за рекламирање кај нашиот партнер и подржувач YELLOW PAGES MK;

 • 40% попуст на редовните цени во ТЕХНОПОЛИС;

 • 25% во фризерски салон БЈУТИФУЛ – Кавадарци;;

 • 30% на изработка на печати во ТРОДАТ ГРАВЕР;

 • 50% за гравирање во ТРОДАТ ГРАВЕ;

 • 30% попуст на технички преглед на возила и плаќање на осигуретална полиса до 6 рати, во ЦРЦ;

 • 25% попуст на јазични курсеви во Академија О Фортуна;

 • 20% попуст во книжарницата МАТИЦА;

 • 20% попуст во Наргиле во Стара чаршија;

 • 20% попуст во Рок кафана Рустикана;

 • 20% попуст за изработка на програм за исхрана од страна на нашиот член и поддржувач Нутриционист Јулијана Велковски;

 • 20% попуст на онлајн обуки во Сеавус Едукативниот Центар;

 • 20% попуст за јазични курсеви во школото Logos Plus(со експозитури во Скопје, Битола и Ресен);

 • 20% за домашни готвени јадења и кетеринг во ТВОЈА ВЕСЕЛБА КУМ односно КЕТЕРИНГ ТВОЈА ВЕСЕЛБА;

 • 20% попуст на услужни дејности(изработка на веб страни) во Трипле-И Лаб ДОО;

 • 20% попуст во пицерија ЗАНЗИБАР;

 • 20% во нуркачки центар АМФОРА;

 • 20% попуст за картинг доживувањата во Скај Карт;

 • 20% попуст и бесплатен преглед доколку се купи рамка или диоптрија во ОПТИКА ТРИВЕКС;

 • 0% попуст на автосервисни услуги во АВТОСЕРВИС КИС;

 • 15% попуст за користење на услугите на медиумот ОПСЕРВЕР ;

 • 15% попуст на највкусните комбинации во МЕЛЕМ ОД ВКУСОВИ;

 • 15% попуст на книговодствени услуги во Книго Мак

 • 15% попуст на јазични курсеви во Јазичен центар ДА НАУЧИМЕ:

 • до 10% попуст за купување на производи; 20% попуст на работна рака и до 10% попуст при замена на дефектен дел во сервис; бесплатна испорака во град Скопје, а за порачки поголеми од 6ооо денари до сите населени места, НЕКСИО КОМПЈУТЕРИ;

 • 10% попуст на компјутерски курсеви во Logos Plus;

 • 10% попуст CRAFTS ;

 • 10% попуст на сите YAMAHA производи во До Ре Ми ДООЕЛ;

 • 10% попуст во продавниците на ТЕА КОЛОРС ;

 • 10% во книжарниците ТРИМАКС;

 • 10% дополнителен попуст на актуелните цени во B-Watch 1928;

 • 10% попуст на сите врамувања во АРТЕРАМА ДООЕЛ;

 • 10% попуст при онлајн купување на производите на нашиот поддржувач KENDY PHARMA;

 • Попуст во болниците на САНТЕ ПЛУС 5% за прегледи, 10% за медицински интервенции кои не се на промоција, и 15% за лекувања во Турција; и уште многу други места, како на пример Олимпиа МоторсKoni Kopi; во кои попустот зависи од услугата или производот.