МЕЛЕМ од вкусови

МЕЛЕМ ОД ВКУСОВИ

Денес живееме во динамично и бурно секојдневние каде сите може да се согласиме дека покрај многуте обврски, проблеми и самиот стрес, најмалку внимание посветуваме на нашето здравје, а со тоа и на здравата исхрана.

Здравата исхрана е клучна за одржување на нашето целокупно здравје и за правилната нега на нашето тело. Но, изборот, купувањето, домашната подготовка, сето тоа одзема време кое многумина од нас поради секојдневниот распоред го немаат, а токму овој уникатен македонски бренд го има совршеното решение за сите нас!

Салатите на „Мелем од вкусови“ не се класични воопшто, туку се комбинација на продукти кои порано биле секојдневно присутни во оброците за ручек и изобилуваат со протеини кои бавно се разградуваат и витамини кои притоа не го оптоваруваат организмот.

“Мелем од вкусови“ им одобруваат 15% попуст на членовите на З.К.П.К. КРВОДАРИТЕЛ за нивните превкусни и здрави оброци.

Поволност за членовите на ЗКПК КРВОДАРИТЕЛ

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *