Здружение на крводарители и поддржувачи на крводарителството КРВОДАРИТЕЛ Скопје.

Uncategorized

Од срце за срце

Од срце за срце

Од срце за срце. Нема подобар начин да се започне денешната објава. Денес, на 17.04.2021-ва, во 3 часот и 33 минути по полноќ своето прво отчукување го направи срцето на прерано починатата Верица Белчовска, во телото на Илија Стрезовски.…

Learn More

Нова страница

Нова страница

Свртевме нова страница. НЕ! Поточен израз би било: ‘Сменивме цела тетратка!‘ Вака ќе ја започнеме денешната објава. Денес, после 25 месеци и речиси 25 дена од нашиот прв официјален допис до Црвениот Крст на Р.С.М. го имавме и првиот…

Learn More

Corona CIAO

Веќе неколку дена го мислам работниот наслов за годишното обраќање, и мислам дека нема посоодветно од ова. Мислам дека сите имаме една желба за следната година, а тоа е да ја снема оваа небиднина од нашите животи, а после…

Learn More

За Нас!

Иднината дојде, верувале или не! Тоа што го најавивме во новогодишниот отчет за 2018-та, конечно стана реалност! (ЛИНК) После долготрајни напори ја изготвивме, ја испринтавме и веќе поделивме 100 од првите 200 изработени персонализирани членски картички на здружението кои…

Learn More

Minimum 4 characters