Здружение на крводарители и поддржувачи на крводарителството КРВОДАРИТЕЛ Скопје.

Како се станува крводарител?

За да станете крводарител потребна е желба и мал дел од Вашето време.

Да се спаси нечиј живот е многу хуман гест.

Имајте на ум дека со само една дарувана кеса крв можете да спасите и до 3 или 4 животи. Тоа е затоа што од една единица полна крв се прават повеќе производи.

Наши спонзори и партнери

Контакт

Minimum 4 characters