Блог Постови

Воскреснување на трудот на крводарителите

Еден голем викенд е во тек. Поголемиот дел го чествуваат “Први Мај, ден на трудот“, а православните верници го чествуваат “Велигден“. Ние ги славиме сите …

Воскреснување на трудот на крводарителите прочитај повеќе »

Короната, крводарителите, “системот“ и вакцинирањето на крводарителите

Денес нема да зборуваме за деградирањето на статусот на крводарителот, преку постепено укинување на крводарителските бенефиции, туку ќе го анализираме системот (ако воопшто постои) и …

Короната, крводарителите, “системот“ и вакцинирањето на крводарителите прочитај повеќе »

Во служба на крводарителите

Денес е многу голем ден за крводарителите! Денес го финализиравме и официјализиравме нашиот онлајн сервис за електронско пополнување на стандардизирано барање за “Поврат на противправно …

Во служба на крводарителите прочитај повеќе »