Блог Постови

Апликација за крводарителство

„Мобилна апликација за крводарителство“, од каде ни звучи ова познато? Ако ги следевте нашите претходни објави, кога ги објавувавме „Програмите за организирање и унапредување на …

Апликација за крводарителство прочитај повеќе »

Закон за безбедност во снабдувањето со крв

Како што за државата основата е Уставот, така и сите институции своето функционирање го базираат на законите. Од тие причини решивме да ја објавиме/разгледаме законската …

Закон за безбедност во снабдувањето со крв прочитај повеќе »