Регистрација на нов крводарител.

Добредојдовте на страната за дигитално зачленување во ‘Здружението на крводарители и поддржувачи на крводарителството КРВОДАРИТЕЛ – Скопје‘.

Зачленувањето е доброволно, и со него се дава поддршка на активностите на здружението, а се добиваат сите поволности кои Здружението ги обезбедува за крводарителите кои се негови членови.

Членарината е симболична и изнесува 100 денари на годишно ниво(за поддржувачи/некрводарители е 2500), и препорачуваме да биде уплатена(на сметка или преку Групер Ваучер) пред пополнување на пристапницата, со цел да биде внесена во самата пристапница.

На дното од овој формулар прикачивме клип на кој се гледа процедурата за правилно пополнување на пристапницата во нашето и Ваше здружение.

Ви благодариме на довербата!

Тимот на З.К.П.К. КРВОДАРИТЕЛ.