Здружение на крводарители и поддржувачи на крводарителството КРВОДАРИТЕЛ Скопје.

Tag: flaer

Универзитетски импровизации на ООцк Битола

Универзитетски импровизации на ООцк Битола

Повторно ние и повторно за нашите ‘пријателчиња‘. Профилот на нашето здружение ги следи објавите кои се појавуваат кога нашите речиси 5000 пријатели ќе објават нешто, ќе допаднат нешто или ќе искоментираат некаде. На тој начин сме во можност полесно…

Learn More

Minimum 4 characters