COVID-19: Зошто се аплицира плазма и зошто ја поддржуваме активноста?

Ќе почнеме општо: ШТО Е JCI? JCI е Здружена меѓународна комисија за акредитација, и е препознаена како глобален лидер за воспоставување на светски пракси, протоколи …

COVID-19: Зошто се аплицира плазма и зошто ја поддржуваме активноста? прочитај повеќе »

За Нас!

Иднината дојде, верувале или не! Тоа што го најавивме во новогодишниот отчет за 2018-та, конечно стана реалност! (ЛИНК) После долготрајни напори ја изготвивме, ја испринтавме …

За Нас! прочитај повеќе »