Здружение на крводарители и поддржувачи на крводарителството КРВОДАРИТЕЛ Скопје.

Tag: participacija

Во служба на крводарителите

Во служба на крводарителите

Денес е многу голем ден за крводарителите! Денес го финализиравме и официјализиравме нашиот онлајн сервис за електронско пополнување на стандардизирано барање за “Поврат на противправно наплатена партиципација на крводарител“. На ова ќе се навратиме малку подолу, бидејќи овие денови…

Learn More

Minimum 4 characters