Smaljy83

Закон за безбедност во снабдувањето со крв

Како што за државата основата е Уставот, така и сите институции своето функционирање го базираат на законите. Од тие причини решивме да ја објавиме/разгледаме законската …

Закон за безбедност во снабдувањето со крв прочитај повеќе »